Op zoek naar een passende werkgever?

Wat wij doen

Wij hechten er grote waarde aan dat jij als advocaat of bedrijfsjurist goed op jouw plek zit. Daarom kijken we verder dan enkel de actuele vacatures en blijven we constant op de hoogte van waar klanten latent naar op zoek zijn. Zo kunnen we jou een zo compleet mogelijk beeld van de markt bieden en kun jij een weloverwogen keuze maken. Uiteraard houden wij ook contact met jou nadat je bij een nieuwe opdrachtgever bent gestart. Op deze manier weten we echt zeker of de match voor beide partijen bevalt.

Door Van der Wel – Legal Group in te schakelen bij jouw zoektocht naar een nieuwe opdrachtgever, weet je dat je terechtkomt bij een bedrijf dat echt bij jou past.

image

Gerichte zoekopdracht

Met kandidaten bespreken wij transparant alle type kantoren en bedrijven, zodat we exact weten waar iemand het beste tot zijn recht komt. Wij beschikken over een groot netwerk en zijn ook bekend met de work-life balance en arbeidsvoorwaarden van kantoren. Door te sparren over jouw ambities, sfeer, werkwijzen, doorgroeimogelijkheden, salariswensen en eventuele gewenste vrije tijd, kunnen wij al snel objectief aangeven bij welk kantoor dan wel bedrijf jij het beste past. Het is aan ons om vervolgens de deur te openen naar de meest geschikte werkgevers.

 

image

Hulp of advies nodig?

Naast het vinden van de juiste nieuwe uitdaging voor een kandidaat, vinden wij het ook heel belangrijk om advies te geven. Dit advies kan gaan over doorgroeimogelijkheden, loopbaan, carrière of salarissen binnen de branche. Ook als jij al een baan binnen de branche hebt, kun je bij ons terecht voor advies. Je kunt ons altijd vrijblijvend bellen om een afspraak te maken.