Persoonlijk en ongedwongen

Persoonlijk en ongedwongen

Onze benadering is gebaseerd op persoonlijk, ongedwongen advies en management. Van onze relaties horen we dan ook vaak dat ons onderscheidend vermogen ligt in onze openheid en fijne manier van communiceren. Vanuit onze intrinsieke motivatie willen we mensen écht verder helpen en we zijn niet bang om daar tijd in te investeren. Lees hieronder meer over onze drijfveren en krijg een idee bij de gezichten achter Van der Wel – Legal Group.

image

Over Philip

Ik ben Philip, de oprichter van Van der Wel – Legal Group. Als één van de weinigen in het veld heb ik geen juridische achtergrond, maar dit maak ik goed met mijn enthousiasme voor de branche. Ik ben enorm geïntrigeerd door de juridische wereld en heb mij hierin vastgebeten.

Na mijn bedrijfseconomische opleiding ben ik direct in de wereld van werving & selectie beland. Als econoom weet ik als geen ander vraag en aanbod samen te brengen. Uiteraard gebruikmakend van mijn nieuwsgierigheid en de drang om mensen, in brede zin, een stap vooruit te laten zetten. Ik ben oplossingsgericht en kijk vaak verder dan de gebaande paden, wat soms kan resulteren in niet voor de hand liggende, maar zeer passende oplossingen. Om dit te kunnen bereiken, vind ik persoonlijk contact belangrijk. Ik ben een sparringpartner met een open benadering en een objectieve werkwijze. Zo zorg ik ervoor dat zowel klanten als kandidaten echt tevreden zijn.

E-mailadres: philip@vdwlegalgroup.nl
Mobiel: 06-11003274

image

Over Christophe

Mijn passie voor het recht is ontstaan vanuit mijn familie -en vriendenkring. Met name de advocatuur interesseert mij, een inspirerende markt vol verassende dynamiek. Daarnaast heb ik een fascinatie voor de mens en haar vermogen in teamverband, onder meer vanuit mijn sportieve achtergrond.

Zowel werving & selectie als rechtsgeleerdheid zijn fundamentele aspecten geweest van mijn werkervaring als Growth Manager. Ik ontwikkelde een diepgaande interesse voor beiden, waardoor ik nieuwsgierig was naar nieuwe carrièremogelijkheden. Op het decor van Legal Headhunting kan ik mijn leiderschapskwaliteiten en ondernemende vermogen ten volste benutten, door onvoorziene kansen te creëren voor anderen.

Het mooiste in mijn werk vind ik de persoonlijke interactie om een beter beeld te krijgen van de mens achter een professional. Iemand kunnen overtuigen van zijn/haar eigen kunnen, daar haal ik voldoening uit. Soms ben ik ietwat perfectionistisch, maar tegelijkertijd houd ik ook enorm van creatief out of the box adviseren.

E-mailadres: christophe@vdwlegalgroup.nl
Mobiel: 06-27377839

image

Over Zweder

Ik ben Zweder, een gepassioneerde headhunter en recruitmentprofessional met ruim 10 jaar ervaring in dit prachtige vak. Of het nu gaat om personeelswerving en -planning of het vinden van een nieuwe persoonlijke uitdaging, ik heb het meerdere malen gezien en begeleid.

Met een diepgaande kennis van het recruitmentproces en een scherp oog voor talent, help ik bedrijven en kandidaten om de perfecte match te vinden. Als sparringpartner luister ik naar de behoeften van zowel kandidaat als klant en leg ik verbanden tussen beide. Ik werk nauw samen om de beste resultaten te behalen. Mijn expertise ligt niet alleen in het vinden van de juiste match, maar juist in het opbouwen van langdurige relaties met zowel kandidaten als opdrachtgevers. Ik ben ervan overtuigd dat met de juiste focus, sterke relaties en een hoge kwaliteit, succes en erkenning vanzelf volgen.

De juridische sector is momenteel volop in beweging, wat resulteert in een breed scala aan juridische vacatures in het bedrijfsleven. Een uitgelezen kans om mijn ervaring en expertise in te zetten om bedrijven en professionals te helpen groeien en floreren.

E-mailadres: zweder@vdwlegalgroup.nl
Mobiel: 06-19578524